.

Aday Öğrenci İçin Gerekli Bilgiler (TOİ)

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Öğrenim Ücreti:

Eğitim programlarında öğrenim ücreti alınmamaktadır. Ön lisans programlarında iki  (2) yıldır.

Eğitim ve Öğretim Modeli:

Programın normal süresi iki yıldır ve bu süre sonunda tüm dersleri ve stajlarını başarıyla tamamlayanlara  önlisans diploması verilir.  Örgün Eğitim 2 yıl (4 yarıyıl).

Hazırlık Eğitimi:

Bulunmamaktadır.

Staj Durumu :

60 iş günü staj yapmak zorunludur.

Yükseköğretim Programının Bağlı Bulunduğu Birimin Yeri:

Yeşilova İsmail Akın Turizm Meslek Yüksekokulu

Eğitim ve Öğretimin Nerede Gerçekleştirileceği:

Yeşilova İsmail Akın Turizm Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi / Yeşilova-BURDUR

Program Akreditasyonları:

Yoktur.

Burs:

5102 sayılı Kanuna göre ÖSYM Kılavuzunda yer alan öğrenci kontenjanlarının %1'i üniversitelere burslu kontenjan olarak ayrılmıştır. Ayrıca, diğer kurumlar tarafından öğrencilere sağlanan burs olanakları, birimimize ait web sitesi ve kurumsal sosyal medya hesapları aracılığıyla öğrencilere duyurulmaktadır.

Yurt:

Bulunmamaktadır.(İlçede Özel Apart- Pansiyon Bulunmaktadır.)

Kısmi  Zamanlı  Öğrenci:

Rektörlüğümüzün uygun görüşü ile Yönetim Kurulu tarafından belirlenen öğrenci sayısı kadar, birimimizde ihtiyaç duyulan alanlarda geçici işlerde öğrenciler yarı zamanlı olarak çalıştırılır.

Öğle Yemeği Yardımı:

Tüm programlardaki toplam öğrenci sayısı %1 oranında, maddi durumu yetersiz olan öğrencilere Üniversite Yönetim Kurulu tarafından belirlenen sayı kadar öğrencilerimize yemek yardımından yararlandırılırlar.

Aday Öğrenciler